Yeni Yıla süslü tırnaklar yakışır ! :)

Merhabaa yeni yıla saatler kala hala kombin ve uyumu nasıl yakalayacağım diye düşünüyorsanız ve de en önemlisi tırnaklarınızı nasıl bakımlı ve büyüleyici gösterebileceğinizi bulamadıysanız bu yazıya bir göz gezdirmenizi öneririm..belki bir fikir olur sizler için :) 










Avon-Sprinkle Nails(Purple Confetti)

1.İlk fikir,bu güzel rengarenk minik boncuklarla tırnaklarınızın hepsini veya bir kısmını süsleyebilirsiniz.Avon kataloğunda bulabileceğiniz bu tırnak süsleri bir harika.3 rengi mevcut.Ben mor olanı tercih ettim.Diğer renkleri pembe ve yeşildi.Nasıl kullanacağınıza gelince ilk önce bir kat istediğiniz herhangi renk bir ojeyi uyguladıktan sonra oje kurumadan bu süslere tırnağınızı batırdıktan ve üstüne bir kat cila geçtikten sonra tırnaklarınız harika bir görünüme sahip olacak !










Nasıl da güzel görünüyor değil mi :) Ben burda  örnek amaçlı 3 tane yan yana gösterdim siz beğendiklerinizi uygulayabilirsiniz.

Tırnaklarınız adeta 3 boyutlu bir görüntüye kavuşmuş gibi parlayacak !
 Peki bu güzel tırnakları nasıl bir makyajla tamamlarım diyorsanız soft bir makyaj ve ya yine mor renklerden oluşan bir makyaj uygun olabilir.Makyaj seçimi tamamen kişinin zevkine bağlıdır ama abartıyı sevmiyoruz !

 



Örnek:Soft Makyaj 
Örnek:Renkli dudaklar

Örnek:Mor tonlarında farlar ve nude ruj

Örnek:Bu da benden bir makyaj önerisi siyah bir eyeliner,koyu tonlarla gölgelendirilmiş bir far ve tabi kırmızı dudaklar :)

Avon Colortrend-Kırmızı kalpler
Avon Colortrend-Siyah Beyaz Tırnak Simleri
 2.Şimdi başka neler yapabiliriz ? Tabi ki simler onlarsız bir yılbaşı tırnağı düşünemiyorum.Avon Colour Attract serisi mıknatıslı aparatları sayesinde bizim desenli tırnaklara sahip olmamızı sağlıyor.Bir diğeri Avon tırnak süslerinden küçük kırmızı kalpler inanın çok sevimli bir tırnağa sahip olmamızı sağlıyor.Birde siyah simler evet onlar da bir harika hadi örneklere bakalım şimdi !!!   Burda kırmızı oje üzerine siyah benekler yaparak bir uğur böceği görüntüsü verdim ve çok şeker bir görünüme sahip oldu.Çabuk kurusun istiyorsanız elinizde varsa oje kurutucu spreylerden faydalanabilirsiniz.Yoksa 2 3 dk sonra soğuk su altında bekletip iyice kuruduğuna emin olabilirsiniz.


 İşte kalplerr simli bir gri oje üzerine denemiştim,oje kurumadan üzerine bir kaç tane yapıştırarak farklı bir tırnağa sahip olabilirsiniz.

Burda da french simlerden oluşan bir görsel yaptım böyle bir şey de deneyebilirsiniz.




Bu da bahsettiğim mıknatıslı aparat ve onun özel ojesi mıknatısı çeken avon colour attract serisinin magnetic metal rengi ojesinden yaptığım bir görsel.




Ve son olarakk tırnaklarda değişik stickerlar seviyorsanız bu leopar figürü deneyebilirsiniz flormar avon gibi markalarda bulabilirsiniz...

Herkesee mutlu bir sene diliyorummm...
instagram:tugbanursahinn




Yorumlar

Popüler Yayınlar